Най-добрият гребец в България през последните години Кристиан Василев реши

...
Най-добрият гребец в България през последните години Кристиан Василев реши
Коментари Харесай

Гребец №1 на България с онлайн състезание срещу шампиона на Израел

Най-добрият гребец в България през последните години Кристиан Василев реши да провокира онлайн своя противник и другар Дани Фриддман от Израел.

Двамата си проведоха съревнование на 500 метра на гребен ергометър в домашни условия по време на карантината, която и двамата съблюдават.

“Привет на всички!
Както може би към този момент знаете множеството надпревари за годината бяха анулирани, поради пандемията COVID-19. Тези, които към момента не са анулирани са отсрочени за не по-рано от септември, само че за в този момент няма определени дати. Заради изключителното състояние в страната гребната база е затворена и би трябвало да се измислят различни разновидности с цел да може подготовката да продължи. Както множеството спортисти, по този начин и аз упражнявам у дома, основно на гребен ергометър. За да запазим мотивацията си през този сложен интервал с Дани Фридман организирахме Live stream съревнование в Instagram на отдалеченост 500 метра. Идеята ни е да вършим още Live stream надпревари на разнообразни дистанции и с други състезатели. Така ще разнообразим домашните тренировки и ще запазим мотивацията висока до момента в който нещата се оправят и се върнем към естественият метод на живот. Следете инстаграм профилите ни kristian_vasilev и danifridman с цел да разберете по кое време ще бъде идващото съревнование. Също по този начин може да ми пишете в инстаграм с оферти за спортни дистанции или пък в случай че желаете да се включите с нас.:)
Пазете се, стойте у дома, правете тренировки в домашни условия с цел да поддържате равнището си. Имайте самообладание и не губете мотивация!”, написа Кристиан Василев в профила си във фейсбук и разгласява онлайн надпреварата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР