Най-добрият футболист на България Ивелин Попов беше титуляр срещу Ашдод

...
Най-добрият футболист на България Ивелин Попов беше титуляр срещу Ашдод
Коментари Харесай

Попов със 70 минути за Спартак

Най-добрият футболист на България Ивелин Попов беше титуляр против Ашдод в последната инспекция на Спартак (Москва) от подготвителния лагер в Австрия. Попето беше плеймейкър в схемата 4-2-3-1, като остана на терена до 70-ата минута, когато отстъпи мястото си на Глушков.

Срещата приключи 1:1, а грандът от съветската столица изравни в последната минута от дузпа. Нападателят Зе Луш беше прецизен от бялата точка, до момента в който Мамин си означи автогол преди този момент в 20-ата минута.

Руският отбор се завръща през днешния ден в Москва, след което ще възобнови тренировки на клубната си база до старта на сезона. Ивелин Попов, който прекара първия лагер с отбора Рубин (Казан), е все по-близо до оставане в Спартак. Родният национал сподели положителни игри, както съвсем несъмнено Масимо Карера ще желае да го остави в състава, настояват медите в Русия. Както е известно, италианският експерт прати напролет Попов чартърен в Рубин, където родната звезда сподели доста мощни игри и стана водач на отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР