Най-добрият български треньор в момента Станимир Стоилов може съвсем скоро

...
Най-добрият български треньор в момента Станимир Стоилов може съвсем скоро
Коментари Харесай

Мъри Стоилов приключва с Астана още днес?

Най-добрият български треньор сега Станимир Стоилов може напълно скоро да завърши случката си отпред на Астана. Според изданието "Спутник Нюз ", той ще си тръгне след реванша със Спортинг в Лига Европа.

Това най-вероятно ще е последният мач на казахстанския първенец във втория по мощ евротурнир за този сезон, откакто падна с 1:3 на собствен терен в първия мач. Елиминирането на "лъвовете " граничи с фантастиката.

Според изданието, Стоилов щял да поеме ново предизвикателство пред себе си. Очакванията са да застане отпред на националния тим на Казахстан, въпреки че самият той неколкократно отхвърли сходна алтернатива.

Българският треньор отговори много уклончиво на въпрос какво ще е бъдещето му след мача със Спортинг на формалната конференция преди борбата на "Жозе Алваладе " в Лисабон.

"Вижте, всичко може да се случи, не изключвам никаква опция. Сега не желая да приказвам на тази тематика. Най-важното е, че към момента съм треньор на този тим, нищо друго не е от голяма важност. За моето бъдеще ще приказваме, като се върнем в Астана ", съобщи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР