Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров започна да води

...
Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров започна да води
Коментари Харесай

Гришо става студент до дни

Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров стартира да води блог на формалния уебсайт на АТР. В него той описа за живота си по време на пандемията от ковид в Калифорния. Хасковлията разкри, че е станал фанатик на прането и че стартира онлайн курс в " Харвард ". Ето най-интересното, което Димитров написа:

„ Здравейте на всички от слънчева Калифорния!

Надявам се, че сте здрави и вършите своята част от работата, с цел да спрем разпространяването на коронвируса. Реших да остана на Западния бряг на Съединени американски щати незабавно откакто бе оповестено, че Индиън Уелс е анулиран. Дните общо взето са идентични, в случай че би трябвало да съм почтен. Намирам се в положително въодушевление. Трябваше малко да се нагодя, само че мисля, че е хубаво да се отпуснеш, да позволиш на брадата си да расте или да направиш каквото друго поискаш “.

Тенисистите сме хора с открити привички, тъй че въпреки всичко класифицирам прецизно деня си. Лягам си в точния момент, събуждам се рано, с цел да съм работлив сутринта. Има причина за какво някои от най-великите мозъци на нашето време стават рано. Смятам, че програмата е нужна за мисленето.

Мия си ръцете колкото се може по-често и съм станал направо маниак, когато стане въпрос за стартиране на пералнята. Правя го два пъти на ден.

Аз подкрепям постоянно връзка със фамилията и приятелите. Смятам, че е доста мъчно в сходни времена да бъдеш допустимо най-хубавия другар за останалите ти близки, само че в този момент е шансът да ги изслушваш ".

До няколко седмици Григор ще запише курс в „ Харвард Бизнес Скул “.

" Това е нещо, което постоянно съм желал да направя. Обичах да бъда в учебно заведение, само че не съм имал шанса да го изпитам до степен, до която ми се е желало. Сега е времето да направя нещо ново и друго “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР