Най-добрият български тенисист ще се завърне на корта следващата седмица,

...
Най-добрият български тенисист ще се завърне на корта следващата седмица,
Коментари Харесай

Григор започва от II-ри кръг в Делрей Бийч, научи възможните си съперници

Най-добрият български тенисист ще се завърне на корта идната седмица, откакто одобри да взе участие с „ уайлд кард “ на , който е от категория АТР 250.
Българинът е подложен под №3 в схемата и ще стартира присъединяване си в конкуренцията непосредствено от втория кръг, където ще срещне Джордан Томпсън (Австралия) или квалификант. Австралиецът е под номер 83 в света все още и се е изправял против нашето момче единствено един път. Това се случи на Мастърса в Маями през 2019 година, когато Томпсън победи със 7-5, 7-5.
При победа Димитров ще стигне до четвъртфиналите, където ще го чака един всред Максим Креси (САЩ), Джон Милман (Австралия), Тенис Сандгрен (САЩ), Маркос Хирон (САЩ).
За Григор това ще бъде второ присъединяване в Делрей Бийч. Хасковлията дебютира в шампионата през 2016 година, когато доближи до полуфиналите, където отпадна след загуба от Раджийв Рам.
За последно първата ракета на България взе участие на Откритото състезание на Австралия, където отпадна във втория кръг, а неотдавна звездата ни пребори за повторно ковид.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР