Най-добрият български тенисист на сингъл Григор Димитров в последния възможен

...
Най-добрият български тенисист на сингъл Григор Димитров в последния възможен
Коментари Харесай

Гришо се записа за турнир в последния момент

Най-добрият български тенисист на сингъл Григор Димитров в последния вероятен миг е декларирал присъединяване на демонстративния шампионат The Boodles. Очевидно решението е дело на екипа, който дава отговор за подготовката на 28-годишния хасковлия.

``
реклама

За Гришо това ще бъде четвърто присъединяване в известната във Англия конкуренция. Неговият дебют там беше през 203 година, когато той завоюва един и загуби други два мача в хода на шампионата.

Българинът няма загуба на The Boodles от успеха си над Давид Гофен преди 3 години. Миналия сезон той съумя да надвие и изгряващата гръцка звезда Стефанос Циципас. Не толкоз позитивните трендове, колкото неналичието на игрови темп са повода за завоя в последния миг. Сезонът на трева не стартира по най-хубавия метод за нашенеца, чийто първи шампионат на обичаната му настилка трябваше да бъде в Хертогенбос, Холандия. Димитров обаче се отдръпна и започва седмица по-късно в Куинс Клъб, където още в първи кръг беше съкрушен от канадеца Феликс Оже-Алиасим. Това не му разреши да натрупа нужната игрова процедура преди към този момент чукащия на вратата " Уимбълдън ".

The Boodles започва публично през вчерашния ден и ще продължи до 29 юни на „ Стоук Парк ”. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР