Най-добрият български тенисист и №3 в света Григор Димитров посочи

...
Най-добрият български тенисист и №3 в света Григор Димитров посочи
Коментари Харесай

Гришо посочи на какво се дължат успехите му

Най-добрият български тенисист и №3 в света Григор Димитров уточни кои са главните аргументи за триумфите му тази година. Последният от тях бе феноменалният успех на финалния шампионат на ATP за година в Лондон. Именно след него Гришо не стопира да дава изявленията за разнообразни международни медии.

„ Стигал съм доста напред и различен път на огромни шампионати, само че не и до крайния триумф. Тази година тъкмо мисля, че съумях да прескоча тази преграда, която ми пречеше. Играх по-освободено и с по-голяма убеденост. Има и още дребни елементи, само че те започнаха да се подреждат едновременно, а това даде резултат. Не съм трансформирал доста неща. Просто не спирах да работя и всичко това ми се отплати ”, разяснява Гришо пред Sky Sports.

„ Наясно съм, че ще ме наблюдават под лупа там (б.р. има поради Аустрелиън Оупън през януари). Това повече ме радва, в сравнение с да ме натоварва. За това играя тенис, да се боря с всички за успеха. Чувствам се убеден. Да си последният оживял в един шампионат е най-страхотното нещо ”, добави първата ракета на България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР