Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че в никакъв случай

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че в никакъв случай
Коментари Харесай

Димитров: Бях готов за битка

Най-добрият български тенисист Григор Димитров съобщи, че никога противникът му на старта на Откритото състезание в Австралия не е бил за подценяване. Въпреки това първата ни ракета реализира лесна победа против австриеца Денис Новак, изхвърляйки го от шампионата с 6:3, 6:2, 6:1 за малко повече от час и половина.

Непоколебим! Григор отвя австриец на старта в Мелбърн

“Нямаше значение, че направих ранен пробив. Не знаех навръх какво е кадърен противникът ми. Той реализира три победи, с цел да стигне до тук и трябваше да съм подготвен за борба. С напредването на мача осъзнах, че в случай че съм душевен кадърен и сервистъ ми работи, както желая, всичко ще се развие в моя полза”, разяснява Григор.

“Дори да искаш да грабнеш нещичко от предходната година е мъчно, тъй като има доста нови лица. Трябва да свикнеш с това и да позлваш опита си. Това е нова година нов турнир”, сподели още българинът.

Моментите, които щриховаха триумфа на Гришо против Новак

“Времето не беше доста положително през последните дни и не съумях да упражнявам, както желая. Имам ден отмора. Мачът с Новак не беше доста натоварващ и по-късно отново ще съм на корта, с цел да упражнявам допълнително”, приключи първата ни ракета.

Във втория кръг от напдреварата Димитров ще се изправи още веднъж против квалификант. Съперникът му ще бъде избран от мача сред шведа Елиас Имер и американеца Макензи МакДоналд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР