Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва днес участието си на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва днес участието си на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров - Ян-Ленард Щруф

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира през днешния ден присъединяване си на сингъл на шампионата от сериите Мастърс 1000 в Рим. Първият противник на Гришо ще бъде германецът Ян-Ленард Щруф, като срещата се чака да стартира след 15:00 часа.
Срещата през днешния ден е трета на корт " Pietrangeli ". Преди тях са мачовете на Даниел Роуз Колинс - Каролин Возняцки и Белинда Бенчич - Анастасия Севастова. Срещата се чака да стартира не по-рано от 15:00 часа.

Къде да гледаме Григор Димитров против Ян-Ленард Щруф в Рим?
Григор Димитров стартира през днешния ден похода си на сингъл в италианската столица Рим. Вчера българинът отпадна на двойки дружно с колегата си Борна Чорич и от през днешния ден може да бъде напълно съсредоточен върху представянето си на сингъл. След ранното отпадане от Мастърс-а в Мадрид, той разгласи, че се раделя с треньора си Даниел Валверду. Към момента публично хасковлията няма треньор, само че по-рано тази седмица стана ясно, че някогашният №8 в мъжкия тур Радек Щепанек ще оказва помощ на Гришо. В щаба на българина също по този начин ще бъде и неговият татко Димитър.
МАЧА СЛЕДЕТЕ ТУК
До момента двамата тенисисти имат три срещи по сред си. Последната бе на Мастърс шампионата в Монте Карло, където триумфът бе за Гришо след 7:6, 6:4. Първата им среща е през 2013 година в Стокхолм, когато сънародникът ни победи след 2:0 сета, а през 2017 е единственият триумф за германеца след триумф с 6:4, 3:6, 2:6 още веднъж в Монте Карло.
Битката Григор Димитров - Ян-Ленард Щруф може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР