Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна с победа участието си

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна с победа участието си
Коментари Харесай

Григор Димитров започна ударно в Австралия

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира с победа присъединяване си на Australian Open. Българският тенисист обърна Хуан Игнасио Лондеро за триумфа с 4:6, 6:2, 6:0, 6:4. Това беше първи мач сред Григор и 26-годишния аржентинец, който е 51-ви в международната класация. В идната си среща в Мелбърн българинът ще играе против Леонардо Майер (Аржентина) или Томи Пол (САЩ).

Двубоят сред Димитров и Лондеро на корт " Мелбърн Арина " се организира при затворен покрив на оборудването, защото над града валеше дъжд и доста срещи бяха прекратени, а други отсрочени.

Първи сет
Още самото начало на частта личеше, че Лондеро ще сътвори съществени компликации на българския тенисист. Григор Димитров се сблъска с един противник, който показва постоянна игра от задната линия и връщаше топката надълбоко в полето на българина. До деветия гейм срещат беше равностойна, макар че аржентинецът очевидно по-лесно печелеше подаванията си. Тогава пристигна основният миг в сета, защото Лондеро направи пробив и поведе с 5:4. След това той завоюва личния си сервис гейм за 6:4 и поведе в резултата на мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР