Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби втория си мач от

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби втория си мач от
Коментари Харесай

Григор Димитров загуби втория си мач в САЩ

Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби втория си мач от Мастърса в Синсинати, който поради ковид тази година се организира на кортовете на US Open. Димитров отстъпи с 1:2 сета (5-7, 6-4, 2-6) на коравия маджарин Мартон Фучович.
Първият сет се разви много забавно - Фучович поведе с 2 пробива и 5:2 гейма, само че Григор съумя да стигне до 5:5, единствено с цел да изтърве още веднъж сервиса си и в последна сметка трето връщане на пробива нямаше.
 Григор Димитров с безапелационен триумф в първия си формален мач от февруари Григор Димитров с безапелационен триумф в първия си формален мач от февруари
Най-добрият български тенисист Григор Димитров завоюва безапелационно първия си формален мач от февруари месец. Хасковлията победи с 6:3,...
Втората част също беше белязана от редица пробиви - пръв съумя да удари Григор, за 2:0 гейма, с цел да се стигне до поврат в интерес на унгареца за 4:3 гейма в негова изгода. Българинът незабавно изравни след пробив на нула, а при 5:4 в своя изгода проби, с цел да завоюва частта.
Последният сет към този момент Фучович наложи предимство, като и чисто физически изглеждаше по-свеж. Григор взе първите си два сервис гейма, само че това беше всичко.

Fucsovics/ / (info - ) (
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР