Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби с 2:6, 5:7 от

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби с 2:6, 5:7 от
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна в първи кръг в Пекин

Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби с 2:6, 5:7 от руснака Андрей Рубльов в мач от първия кръг на шампионата в Пекин. В идната си среща 36-ият в света ще се изправи против спечелилия от дуела сред Михаил Кукушкин (Казахстан) и Фабио Фонини (Италия).

Първи сет
Мачът не стартира добре за Григор Димитров. Още в третия гейм на срещата той позволи пробив, който Рубльов затвърди и поведе с 3:1. Руснакът реализира още един брейк в подаването на българския тенисист и поведе с 5:2. След това 36-ият в света получи два сетбола при личното си подаване и се възползва при втория от тях за 6:2.

Втори сет
Тази част също не стартира неприятно за българския тенисист. Той позволи пробив още в първия гейм, а по-късно Рубльов завоюва подаването си и поведе с 2:0. Григор Димитров реализира брейк в сервиса на руснака и изравни за 3:3. След това мачът продължи равностойно до 11-ия гейм, когато руснакът направи нов пробив в съдбоносен миг за 6:5. След това той подава за успеха в срещата и се възползва при първия си мачбол при 40:15. Така Андрей Рубльов взе втория сет със 7:5 и стигна до успеха в дуела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР