Най-добрият български тенисист Григор Димитров влезе в сериозно прегрешение с

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров влезе в сериозно прегрешение с
Коментари Харесай

Гришо съгреши жестоко, отнеха му книжката!

 Най-добрият български тенисист Григор Димитров влезе в съществено провинение с органите на реда в Монако. Униформените чиновници в Монако отнеха книжките на българския тенисист Григор Димитров и на руснака Даниил Медведев, откакто ги е хванала с превишена скорост, оповестяват медиите в Русия. Новината към момента обаче не е доказана публично и бе публикувана в обществените мрежи.

Провинението е станало сред 4 ч. и 7 ч. следобяд, като общо 10 души са карали скъпи коли неразумно.

На въпросната права, която е 20 километра, оптималната позволена скорост е 110 км/ч, а двамата тенисисти са карали с сред 160 и 180 км/ч.

Според информацията общо 10 автомобила са спрени за неразумно шофиране, като на седем от водачите са отнети книжките, а измежду тях се оказали двете тенис звезди.

Всички коли, измежду които и тези на Димитров и Медведев, са с регистрация в Монако. Глобите са на стойност 750 евро.

Пътят свързва академията на треньора Патрик Муратоглу край Ница и мястото, където Григор живее - Монте Карло. Известните тенисисти не са били разпознати в началото от служителите на реда, само че тяхната еднаквост става ясна в следствие.

Григор за последно игра на демонстративния шампионат на Муратоглу в събота, когато завоюва над французина Никола Маю. На връщане към дома българинът е карал с непозволено високата скорост. Не се прецизира дали е бил зад кормилото на своето BMW i8 или различен автомобил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР