Най-добрият български тенисист Григор Димитров вече тренира в зала. И

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров вече тренира в зала. И
Коментари Харесай

Григор Димитров вече тренира на закрито

Най-добрият български тенисист Григор Димитров към този момент тренира в зала. И трите шампионата, в които ще взе участие до края на годината - в Стокхолм, във Виена и в Париж ще се проведат на закрито.

Димитров организира забавно занятие в закритите кортове на клуб " Пиати тенис център " в италианския град Бордигера, който се намира на 20 километра от границата с Франция.
 Даниил Медведев се изтеза с Вашек Поспишил в Шанхай
Даниил Медведев се изтеза с Вашек Поспишил в Шанхай

Руснакът ще играе на следващия ден с Фабио Фонини, сломил Карен Хачанов в другия приключил осминафинал

От клуба се похвалиха в обществените мрежи с наличието на полуфиналиста от US Open 2019. Te подчертаха, че две доста щастливи деца са имали опцията да упражняват дружно с хасковлията, за което му благодарят.

Димитров като пропусна провеждащия се сега " Мастърс " 1000 в Шанхай (Китай), тъй като мястото му в ранглистата 42 дни преди начлото на шампионата му отреждаше присъединяване в предварителните пресявки. Полуфиналът в Ню Йорк поправя доста позицията на Григор и той в идващите месеци няма да има потребност да играе в квалификации. В такива срещи Гришо взе участие на ATP 250 в Женева (Швейцария), който се организира директно преди " Ролан Гарос " 2019.

View this post on Instagram
A post shared by Piatti Tennis Center (@piattitenniscenter) on Oct 9, 2019 at 11:14am PDT
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР