Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, ще започне участието си

...
Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, ще започне участието си
Коментари Харесай

Григор започва срещу французин или испанец в Маями

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, ще стартира присъединяване си на шампионата от сериите " Мастърс " 1000 в Маями във втория кръг с дуел против спечелилия от мача сред французина Беноа Пер и испанеца Фелисиано Лопес.

Българинът е подложен под №24 в главната скица, което му подсигурява отмора в първия стадий. Ако преодолее Лопес или Пер, евентуален противник на Димитров в третия кръг е руснакът Карен Хачанов, който обаче преди този момент ще би трябвало да победи един всред австралиеца Джордан Томпсън и британеца Камерън Нори.
Григор отново на ръба на топ 30 Българинът записа спад с 1 позиция
На осминафинала потокът на Димитров се преплита с този на южноафриканския колос Кевин Андерсън, а в възможния четвъртфинал най-стряскащо наподобява името на швейцареца Роджър Федерер, подложен под №4 в схемата.

Димитров и Федерер са в долната половина на таблицата, където е и Александър Зверев, подложен под №2. В горната половина останаха водачът в международната класация Новак Джокович (Сърбия), първенецът от " Мастърс " -а в Индиън Уелс Доминик Тийм (Австрия) и първенецът в Маями за 2018 година Джон Иснър (САЩ).

Първите мачове от главната скица в Маями са в четвъртък, като след изиграването на квалификациите ще стане ясна и съответната стратегия на мачовете.

Наградният фонд на шампионата в Маями е над 8,35 милиона $.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР