Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще стартира директно от втория

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще стартира директно от втория
Коментари Харесай

Григор Димитров стартира от втория кръг на Sofia Open срещу Имер или Ивашка - Тенис

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще започва непосредствено от втория кръг на шампионата Sofia Open, който ще се състои през идната седмица на твърдите кортове в зала " Арена Армеец " в българската столица.

Шампионът от 2017 година Димитров е подложен под номер 3 и почива в първия кръг, а по-късно за място на четвъртфиналите чака спечелилия от срещата сред Микаел Имер (Швеция) и Иля Ивашка (Беларус).

Участващият с " уайлд кард " Димитър Кузманов ще започва в конкуренцията против квалификант, а другият българин с покана от уредниците за главната скица Александър Лазаров ще срещне в първия кръг Иржи Лехецка (Чехия).

24-годишният Лазаров, 332-и в международната класация, до момента не е играл против 20-годишния Лехецка е 63-и в класацията на АТП.

Защитаващият купата си от предходните два сезона и номер 1 в схемата Яник Синер (Италия) също стартира непосредствено от втория кръг против спечелилия мача сред Нуно Боржес (Португалия) и квалификант.

Изключително любопитен конфликт от първия кръг е сред трикратния трикратния първенец в шампионатите от Големия шлем Стан Вавринка (Швецийрия) и Фабио Фонини (Италия). Те са в горната половина на схемата, в която са още Синер и Димитров.

Вторият подложен Пабло Кареньо Буста (Испания) ще започва във втория кръг против Марк Андреа Хюзлер (Швейцария) или квалификант. В долната част на схемата са Кузманов и Лазаров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР