Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще излезе довчера на корта

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще излезе довчера на корта
Коментари Харесай

Григор Димитров - Стан Вавринка около 23:00 часа в Монреал

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще излезе доскоро на корта в Монреал против швейцареца Стан Вавринка. Мачът е от първия кръг на шампионата " Мастърс " 1000 Canadian Open и ще стартира към 23:00 часа.
 Григор Димитров се изкачва в ранглистата на ATP, към този момент е №54
Григор Димитров се изкачва в ранглистата на ATP, към този момент е №54

Българинът ще пази 180 точки тази седмица в Монреал

Гришо за десети път ще играе с трикратния първенец от шампионати от " Големия шлем " и има 4 победи против него. Двамата кръстосаха шпаги на три пъти в последните огромни шампионати, като швейцарецът непроменяемо излизаше победител. На " Ролан Гарос " 2019 Вавринка завоюва след 3 тайбрека, като хасковлията в избрани моменти доминираше накорта.

Мачът е трети на корт " Банк Насионал ". Сесията стартира в 19:00 часа.

Победителят от дуела Димитров - Вавринка ще срещне руснака Карен Хачанов на 1/16-финал. Хачанов е №6 в схемата и измежду осмината, които почиват в първия кръг, тъй като схемата е за 56 тенисисти.

Евентуален осминафинал се чака да бъде с канадец - Феликс-Оже Алиасим или Милош Раонич. В същата четвъртина, т.е. противник за място в Топ 4, са Николоз Басилашвили, Александър Зверев и Жо-Вилфред Цонга.

№2 в схемата е Доминик Тийм (Австрия). С него Григор би играл на полуфинал. А лидер и защитаващ купата си е Рафаел Надал (Испания).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР