Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграe днес втория си

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграe днес втория си ...

НА ЖИВО: Григор Димитров - Марин Чилич.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграe днес втория си мач от "Ролан Gарос", като негов съперник ще е Марин Чилич. Програмата на турнира показва, че тяхната среща е трета на третия по големина корт „Симон Матьо".
Преди това са двубоите Гарбине Мугуруса - Йохана Ларсон и Хуан Игнасио Лондеро - Ришар Гаске, като женският сблъсък вече приключи в полза на Мугуруса. Този между Лондеро и Гаске пък трябва да започне в 14 часа.
Къде да гледаме мача Григор Димитров - Марин Чилич на "Ролан Гарос"


Балансът помежду им е в полза на Чилич, който има 4 успеха срещу 1 за Григор. Всичките им срещи са на твърда настилка, а последната им битка е от Мастърс турнира в Париж през миналата година, когато хърватинът печели със 7-6(5), 6-4. Единствената победа на българина е от преди четири години, отново в Париж, със 7-6(3), 7-6(2).
МАЧА СЛЕДЕТЕ ТУК
До момента обаче двамата не са играли един срещу друг на "клей", както и в турнир от Големия шлем. Чилич е смятан за фаворит в предстоящия двубой, а победителят в мача ще срещне триумфиралия в срещата Стан Вавринка - Кристиан Гарин.
Срещата Григор Димитров - Марин Чилич може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Източник: actualno.com