Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграe днес втория си

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграe днес втория си
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров - Марин Чилич

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграe през днешния ден втория си мач от " Ролан Gарос ", като негов противник ще е Марин Чилич. Програмата на шампионата демонстрира, че тяхната среща е трета на третия по величина корт „ Симон Матьо ".
Преди това са дуелите Гарбине Мугуруса - Йохана Ларсон и Хуан Игнасио Лондеро - Ришар Гаске, като женският конфликт към този момент завърши в интерес на Мугуруса. Този сред Лондеро и Гаске пък би трябвало да стартира в 14 часа.
Къде да гледаме мача Григор Димитров - Марин Чилич на " Ролан Гарос "


Балансът посред им е в интерес на Чилич, който има 4 триумфа против 1 за Григор. Всичките им срещи са на твърда настилка, а последната им борба е от Мастърс шампионата в Париж през предходната година, когато хърватинът печели със 7-6(5), 6-4. Единствената победа на българина е от преди четири години, още веднъж в Париж, със 7-6(3), 7-6(2).
МАЧА СЛЕДЕТЕ ТУК
До момента обаче двамата не са играли един против различен на " клей ", както и в шампионат от Големия шлем. Чилич е считан за любимец в идния дуел, а спечелилият в мача ще срещне триумфиралия в срещата Стан Вавринка - Кристиан Гарин.
Срещата Григор Димитров - Марин Чилич може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР