Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе днес двубоя си

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе днес двубоя си
Коментари Харесай

Григор Димитров излиза днес за втория си мач в Рим

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе през днешния ден дуела си от третия кръг на шампионата от сериите АТР Мастърс 1000 на клей, който се организира в Рим, Италия.

Съперник на първата ни ракета в италианската столица ще бъде младият французин Теренс Атман, който понастоящем заема 137-а позиция в международната класация.

До този миг Димитров и Атман в никакъв случай не са се срещали между тях, а днешният им мач в Рим е плануван втори в програмата на корт " Grand Stand " и ще стартира към 13:30 ч. българско време или след края на конфликта Франческо Пасаро - Нуно Боржеш.

Припомняме ви, че в, до момента в който Теренс Атман се оправи с Лоренцо Музети след 7:5, 1:0 и отричане на италианеца поради.

Ако Григор Димитров през днешния ден се оправи със съпротивата на французина, то той ще доближи едвам за трети път до осминафиналите в Рим, където вероятно го чака двубой против №11 в схемата Тейлър Фриц от Съединени американски щати или неговият съотечественик и 24-и подложен Себастиан Корда.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР