Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за втория кръг

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за втория кръг
Коментари Харесай

Григор Димитров със силно начало в Мадрид

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за втория кръг на двойки на шампионата от сериите Мастърс в испанската столица Мадрид с награден фонд с 6,5 милиона евро, оповестява " Спортал ".

Димитров и Карен Хачанов от Русия реализираха влиятелна победа против играчите от топ 10 в международната класация при дуетите и сложени под номер 4 в схемата Хуан Себастиан Кабал и Роберт Фара (Колумбия) с 6:2, 7:5 за 80 минути.

Българинът и руснакът завоюваха първите четири гейма по пътя си към триумфа в първия сет, а във втората част те осъществиха поврат от 1:4 гейма против финалистите от Откритото състезание на Австралия през предишния сезон.

С успеха Димитров си обезпечи 90 точки за международната класация на двойки и 11755 евро. В схемата на сингъл хасковлията ще стартира против квалификант, а във втория кръг може да срещне лидера в международната класация Новак Джокович (Сърбия)

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР