Най-добрият български тенисист Григор Димитров се бори до последно, но

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров се бори до последно, но
Коментари Харесай

Малко не достигна на Григор за невероятен обрат, Вавринка с нова победа срещу българина

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се бори до последно, само че още веднъж отстъпи на Стан Вавринка и отпадна още в първия кръг на Мастърса в Синсинати. Швейцарецът победи със 7:5, 4:6, 6:7(4). Само преди седмица Вавринка надделя българския тенисист на старта на Мастърса в Монреал.
Двамата изиграха доста оспорван първи гейм, като нито един от двамата не стигна даже и до точка за пробив. Първият подобен пристигна в 12-ия гейм. След сечен бекхенд Гришо прати топката пред главната линия, а Вавринка не съумя да върне удара и се стигна до първия сетбол в срещата. Сервисът на Вавринка продължи да не бъде на равнище и след навън от главната линия Гришо завоюва сета.
Във втората част един пробив бе задоволителен на трикратния първенец от Големия шлем, с цел да изравни резултата. В решаващия трети сет Вавринка стартира доста мощно и дръпна с два пробива, само че Гришо избави два мачбола и в последна сметка стигна до тайбрек, в който Вавринка се наложи със 7:6(4).
Всичко най-интересно от дуела може да видите в Sportlive.bg.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Мачът е откриващ в програмата на шампионата и ще бъде игран на централния корт. Началният час на дуела е 18 часа българско време.
Вавринка води на първата ни ракета с 6:4 в директните конфликти, като е спечелил последните четири мача против него. Последната победа на Димитров обаче е точно в Синсинати – на осминафиналите през 2016 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР