Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава да е изключително атрактивен

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава да е изключително атрактивен
Коментари Харесай

Григор Димитров: Трябва да продължавам в същия дух и резултатите ще дойдат

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава да е извънредно атрактивен за медиите без значение, че се срина в международната класация, където сега е под №45. Той даде забавно изявление пред ATP Tennis TV преди шампионата ATP 500 в " Куинс Клъб " Лондон. Там хасковлията стартира похода си към втора купа против 19-годишния канадски гений Феликс Оже-Алясим.

Ето какво показа единственият български тенисист, достигал до международните върхове:
 Григор Димитров се изкачи на 45-ата позиция в международната класация
Григор Димитров се изкачи на 45-ата позиция в международната класация

Най-добрият български тенисист стартира присъединяване на ATP 500 в Куинс Клъб

" Какви са задачите и очакванията ми за сезона на трева? След последните месеци, в този момент се връщам към формата, която търсех. Въодушевен съм, постоянно е по този начин, когато пристигна време за този интервал от годината, той е значим за мен. Пристигнах тук малко по-рано, с цел да се приготвя и мисля мач за мач. Мисля, че играя по-добър тенис, усещам се по-добре физически и се надявам да употребявам това.

Идвам на този шампионат откогато съм в професионалния тенис. Атмосферата постоянно е прелестна, хората са невероятни. През последните дни времето беше малко капризно, само че всяка прекарана на корта тук минута значи доста за мен.

Победата против толкоз първокласен състезател като Марин Чилич на " Ролан Гарос " значи доста за мен. Срещу Стан (Вавринка) след това имах много благоприятни условия, само че нещата не се развиха в моя изгода. Трябва да не преставам в същия дух и да се надяваме, че резултатите ще дойдат.

Радек Щепанек? Познаваме се от известно време и имах потребност от нещо неортодоксално спрямо това, с което бях привикнал. Трябваше още веднъж да се кача на гърба на коня, нагледно казано, да се върна към корените, към това, което умея да върша най-добре на корта. Това бе едно от нещата, за които имахме единодушие с Радек. Надявам се работата ми с него да си проличи в мачовете ", показа Григор Димитров.
 Снимка 428383
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР