Най-добрият български тенисист Григор Димитров приключи на четвъртфиналите участието си

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров приключи на четвъртфиналите участието си
Коментари Харесай

Казахстанец спря Григор Димитров в Китай

Най-добрият български тенисист Григор Димитров завърши на четвъртфиналите присъединяване си на шампионата в Чънду. Григор позволи поврат и отстъпи трагично на казахстанеца Александър Бублик със 7:5, 6:7 (9), 6:7 (3). Хасковлията имаше късмет да завоюва срещата във втория сет, когато изпусна два мачбола.

Като цяло Димитров се бори безстрашно, изключително в третия сет, когато навакса пасив от 0:3, само че имаше изключителни усложнения при посрещането на мощния сервис на 71-ия в света Бублик, който пласира 35 аса. На полуфиналите казахстанецът ще играе против спечелилия от мача сред Джордж Харисън (ЮАР) и Жоао Соуса (Португалия).

Първи сет
Мачът стартира доста мощно за Григор Димитров, който още във втория гейм направи пробив. След това българинът взе подаването си поведе с 3:0. Тогава настъпи времето на Бублик, който съумя да върне пробива и да изравни резултата за 3:3. Двамата продължиха да печелят подаванията си. Това продължи до 12-ия гейм на първата част, когато Григор получи три благоприятни условия за пробив. Той се възползва от третата, а с това и завоюва сета със 7:5.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР