Най-добрият български тенисист Григор Димитров посочи какво е нужно да

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров посочи какво е нужно да
Коментари Харесай

Григор Димитров знае как да бие Джокович

Най-добрият български тенисист Григор Димитров уточни какво е нужно да направи, с цел да победи Новак Джокович във втория кръг на мощния тенис шампионат на трева в „ Куинс Клъб “ в Лондон. Поставеният под №2 в схемата Григор отстрани на старта мъчно босненеца Дамир Джумхур с 6:3, 6:7(4), 6:3, а Ноле се оправи елементарно с австралийския квалификант Джон Милман с 6:2, 6:1.

"Това беше един от тези мачове, в които единственото, от което можеш да бъдеш удовлетворен, е успеха. Със сигурност трябваше да направя някои неща много по-добре, само че това беше първият ми мач на трева, имаше известни съмнения. Хубавото беше, че сервирах солидно и направих положителни ретури, когато трябваше. Това са положителни знаци за мен. Искам да извлека позитивното и да продължа напред ", съобщи Димитров след триумфа си.

"За да печелиш шампионати, би трябвало да минаваш и през такива срещи. Без значение в каква фаза на надпреварата, рано или късно, би трябвало да побеждаваш тенисисти като Новак. Той направи доста мощен мач през днешния ден. Но аз съм тук, с цел да се боря. Ще се опитам да се показва по-добре, да намеря по-силната си игра. Това е ", добави спечелилият в шампионата от 2014 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР