Най-добрият български тенисист Григор Димитров показа най-доброто от себе си

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров показа най-доброто от себе си
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров срещу Новак Джокович

Най-добрият български тенисист Григор Димитров сподели най-хубавото от себе си в Париж през тази седмица. Българинът се показа ослепително от началото на Мастърса във френската столица, откакто съумя да бие двама представители на топ 15 в лицето на Давид Гофен и Доминик Тийм.
На четвъртфиналите пък Гришо в профил Кристиан Гарин и в този момент има късмет да се бори за край. Но трудността е най-трудното допустимо - Новак Джокович. Световният №1 към момента не е изгубил нито един сет в Париж и е огромният любимец за продобиване на купата. Битката сред двамата започва в 15:00 часа българско време и може да следите НА ЖИВО Григор Димитров - Новак Джокович в SportLive.bg .
Това ще е 11-и дуел на двамата един против различен, като досега българинът е единствено с 1 победа на своята сметка, извоювана през 2013 година на Мастърса в Мадрид. Оттогава насам обаче Джокович постоянно печели против хасковлията, само че двамата изиграха и няколко паметни дуела, в това число на " Уимбълдън " през 2014 година и в Синсинати през 2018 година.
Разбира се, балканското представление ще се предава в българския ефир, а къде да гледате борбата Григор Димитров - Новак Джокович вижте в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР