Най-добрият български тенисист Григор Димитров по всяка вероятност ще пропусне

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров по всяка вероятност ще пропусне
Коментари Харесай

Григор Димитров пропуска Мастърса в Торонто?

Най-добрият български тенисист Григор Димитров по всяка възможност ще пропусне шампионата от сериите АТР Мастърс 1000 в Торонто, който започва през днешния ден.

Оттеглянето на Григор от конкуренцията към момента не е оповестено публично, само че съгласно информация на уеб страницата Tenniskafe то се дължи на болки в кръста.

Припомняме ви, че през предходната седмица Димитров се показа доста мощно на АТР 500 конкуренцията във Вашингтон, където доближи до полуфиналите, само че там бе спрян от британеца в Дан Еванс.

Ако първата ни ракета в реалност не играе в Канада, то би трябвало да го забележим още веднъж на корта още през идната седмица на Мастърса в Синсинати, където българинът е първенец от 2017-а година.

На шампионатът в Торонто пък най-хубавото му показване е постигане до полуфиналите през 2014-а година, само че там той губи от бъдещия първенец Жо-Вилфред Цонга от Франция.

През този сезон пък жребият отреди на Григор в първия кръг да се изправи против поставения под №14 хърватин Борна Чорич, само че по всичко наподобява, че подобен мач може и да няма.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР