Най-добрият български тенисист Григор Димитров отново играе на висота след

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров отново играе на висота след
Коментари Харесай

Григор Димитров мисли за създаване на семейство

Най-добрият български тенисист Григор Димитров още веднъж играе на висота след злополучното отпадане от Откритото състезание на Австралия поради травма в кръста.

Хасковлията преодоля с лекост втория кръг на шампионата от категорията АТП 500 в Акапулко, където срещна Миомир Кецманович и на следващия ден заран ще се изправи на 1/4-финал против Лоренцо Музети.

В компанията на множеството си сътрудници в Мексико, българинът към този момент е същинско „ остаряло куче “ в тениса.

„ Скоро ще навърша 30, само че не мисля кой знае какъв брой за това – призна Димитров. - Вече не съм млад, само че не съм и остарял. Физически се усещам добре, не се чувствам на 30, мисля, че имам още накъде да пораствам. С годините човек се учи да се освобождава от непотребните неща и да не губи времето си. Ще се веселя да продължа да играя до тогава, до момента в който тялото ми разреши да съм на най-високо ниво. Но тенисът е краткотрайно занятие, не може да продължи постоянно. Всеки състезател си има период на валидност, това е ситуацията. Сред бъдещите ми проекти е основаването на семейство и работа по неща, за които не ми е оставало време до момента ", показа той след дуела със сърбина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР