Най-добрият български тенисист Григор Димитров отдава отличното си представяне в

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров отдава отличното си представяне в
Коментари Харесай

Григор Димитров: Напоследък нямах очаквания, това ми помогна

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отдава отличното си показване в последните месеци на неналичието на упования към самия себе си. Той съобщи, че точно това му е помогнало да потвърди, че може да победи всеки и в последна сметка да се завърне в Топ 10 на международната класация.

" Нещото, което съгласно мен най-добре направих през последната година и месец е, че нямах никакви упования. За всеки те значат нещо друго. ", разяснява Гришо в навечерието на шампионата от сериите " Мастърс " в Мадрид.

" Аз одобрявам работата си. Харесвам какъв брой старания би трябвало да влагам във всеки един ден - във фитнеса, в тениса. Това са нещата, върху които се концентрирах и в действителност в последните месеци играя стабилен тенис. Когато всички тези неща са на едно положително равнище, имам късмет против всеки и го потвърдих. В мачовете с топ играчите имах една независимост, едно успокоение на корта, което ти дава най-големия плюс, с цел да играеш добре в тези моменти ", сподели още Григор.

" През доста неща минавам като цяло - физически и душевен. Няма по какъв начин постоянно да съм на 100%. Имах положителни резултати, което те кара да надграждаш себе си. Влизането назад в Топ 10 е една доста добра вест за всички нас като тим. Нивото е добре, тялото е добре и когато съберем всичко дружно - има добър резултат. "

" Продължаваме напред след толкоз години. Мисля, че най-хубавото следва. Винаги желая да виждам положително на нещата. През най-различни премеждия минах. Мисля в този момент просто да се любувам на това, което върша. "

" Всеки има друг път - за игра, за бизнес. Идва един миг, в който да направиш равносметка за себе си - кои са значимите неща, кое можеш да подобриш, какъв искаш да бъдеш, какво искаш да постигнеш. Гордея се сега с нещата, които върша. Много от нещата, през които съм минавал, ми дават опит. Това е нещо, което постоянно съм желал да имам ”, сподели още Григор Димитров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР