Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължи със слабата си форма

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължи със слабата си форма
Коментари Харесай

Тежко поражение за Григор Димитров във Виена

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължи със слабата си форма и беше изхвърлен рано-рано от тенис шампионата във Виена, който можеше да върне възможностите му за класиране на Финалите на ATP в Лондон. Световният №71 Михаил Кукушкин завоюва с 6:4, 4:6, 6:4 против някогашния №3 при мъжете и справедливо се класира напред.
След първичен мощен старт на сервис процентът на начален удар на Димитров внезапно спадна и първия сет беше на сметката на Кукушкин поради невъзможността на Григор да избави всички брейк-точки, позволени от негова страна. Във втория сет това продължи с цялостна мощ, само че някакси българинът оцеля и нанесе тежък удар по противника, пробивайки го в самия завършек на сет №2.
Рано-рано Димитров съобщи психическото преимущество и беше продънен още в първия гейм. В последната част на мача Димитров имаше цели 3 шанса да върне пробива и да изравни, само че той пропиля и тях.
За статистиката остават цели 18 шанса, позволени от Григор за пробив и, макар че избави 16 от тях, той остави доста съществени подозрения за това на какво равнище е началният му удар. Непредизвиканите неточности бяха повече от 40, а двойните неточности - тъкмо 11. Подробности от мача на Григор Димитров четете в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР