Най-добрият български тенисист Григор Димитров научи името на първия си

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров научи името на първия си
Коментари Харесай

Григор започва срещу непознат противник на US Open, Федерер и Джокович в една половина

Най-добрият български тенисист Григор Димитров научи името на първия си противник на US Open. Това ще бъде 35-годишният италианец Андреас Сепи. До момента двамата нямат формален мач по сред си. Италианецът се намира под №77 в ранглистата на АТР, което значи, че е на една пред българина.
През предходната година Димитров отпадна още в първия кръг на шампионата, в който се изправи против Стан Вавринка. Ако успее да преодолее Сепи, Григор ще има за противник Борна Чорич или квалификант във втория кръг.
Световният №1 Новак Джокович и рекордьорът по извоювани трофеи от Големия шлем Роджър Федерер попаднаха в една половина на шампионата. Двубой сред двамата е вероятен единствено на полуфиналите. Сърбинът започва против Роберто Баена, а първият подложен, който може да срещне, е Душан Лайович в третия кръг.
Федерер пък ще има за противник на старта тенисист от квалификациите. Във втория кръг може да срещне Дамир Джумхур или различен квалификант. Трикратният отличник Рафаел Надал ще започва в Ню Йорк против Джон Милман. Първият подложен, който Матадора може да срещне, е Фернандо Вердаско в третия кръг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР