Най-добрият български тенисист Григор Димитров изпусна отличен шанс да запише

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров изпусна отличен шанс да запише
Коментари Харесай

Григор Димитров изтърва победата над Джокович, дъждът спря мача

Най-добрият български тенисист Григор Димитров изпусна отличен късмет да запише влиятелна победа над някогашния номер едно и настощя първенец от " Уимбълдън " Новак Джокович при опита си да отбрани купата си от Мастърса в Синсинати. Димитров и Джокович не съумяха да довършат мача си, откакто дъждът ги спря при резултат 6:2, 3:6, 1:2 в интерес на Ноле.
Българинът има едвам 1 победа в общо 8 мача със сърбина, а през днешния ден нещата потеглиха в русло, което беше извънредно комфортно за втори триумф. Още преди мача беше добре известно, че Джокович има и здравословни проблеми – стомашен вирус се оказа неприятната изненада за Ноле на единствения шампионат от серията " Мастърс 1000 ", който той не е печелил в никакъв случай. Това, както и очевидно по-позитивната настройка на Григор докара до мълниеносен първи сет в негова изгода – 6:2. Мачът стартира и с голямо забавяне поради изобилното количество дъжд, което от време на време се излива през последните две денонощия в Охайо.
В първата част Димитров сподели равнище на сервис, каквото постоянно желаеме да виждаме от него, а на ретур съумя да държи топката задоволително надълбоко и да миксира добре разрези си бекхенд, което докара до доста неточности от ракетата на Джокович и разумна развръзка. Вторият сет почна също толкоз обнадеждаващо, както и първата част – с пробив в третия гейм за Григор, който към този момент отвори вратата за успеха на първата ни ракета при мъжете. Какво се случи по-късно обаче – научете в Sportlive.bg.

Sometimes the footwork is just too darn good for the racquet to comprehend.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР