Най-добрият български тенисист Григор Димитров играе срещу австралиеца Джон Милман

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров играе срещу австралиеца Джон Милман
Коментари Харесай

НА ЖИВО С КАРТИНА В БЛИЦ: Гришо се измъкна от ада на австралийски слабак! Вече е на гейм от успеха

Най-добрият български тенисист Григор Димитров играе против австралиеца Джон Милман в мач от втория кръг на шампионата в Бризбейн. С този дуел Гришо започва отбраната на купата, която завоюва преди година. Двубоят стартира повече от забавно - двамата направиха по един пробив. Как се развива срещата, може да гледате посредством БЛИЦ СПОРТ. 

Резултат онлайн - ТУК 
Картина от мача - ТУК, ТУК и ТУК

След първите два сета: Григор Димитров - Джон Милман 4:6, 7:6 (8)
Първи сет
Григор Димитров стартира по-добре срещата и стигна до пробив за 2:1. Джон Милман обаче не се тормози и изравни още в идващия гейм - 2:2. В идващите минути дуелът беше извънредно оспорван, като на няколко пъти двамата тенисисти можеха да завоюват подаване на съперника. За страдание това се случи в 10-ия гейм, когато Димитров сервира, само че не сподели безапелационна игра и загуби гейма, с което и сета - 6:4 в изгода в Милман.

Втори сет
Втората част се разви по извънредно трагичен метод. Двамата тенисисти си размениха по един пробив и по този начин сетът трябваше да се реши в тайбрек. В него Милман поведе с 3:0, само че Григор бързо се съвзе и изравни за 3:3. Австралиецът сервираше за мача при 6:5 в своя изгода, само че Димитров показва темперамент и избави мачбола. Впоследствие Джон имаше още един мачбол, само че хасковлията отново се измъкна. Гришо сподели темперамент и стигна до минипробив за 9:8, който затвърди при собствен сервис - 10:8 в тайбрека и 1:1 в сетовете.
#BrisbaneTennis туитове!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/ http:/.test(d.location)?`http`:`https`;if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+ "://platform.twitter.com/widgets.js " ;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, " script ", " twitter-wjs " );
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР