Най-добрият български тенисист Григор Димитров, играе при резултат 6:2, 5:3

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров, играе при резултат 6:2, 5:3
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров - Маркос Жирон, сет и пробив аванс за нашия

Най-добрият български тенисист Григор Димитров, играе при резултат 6:2, 5:3 в първия сет против американеца Маркос Жирон в среща от първия кръг. на Ролан Гарос. Двамата тенисисти се изправят за пръв път един против различен.

Двубоят стартира по съвършен метод за родния представител, който съумя да реализира мълниеносен пробив още в първия сервис гейм в мача на неговия съперник. Жирон обае обезврежда мощното начало с пробив в ответния гейм за 1:1. Въртележката с пробиви продължи, като Григор още веднъж взе подаването на противника си за 2:1.

В идващия гейм родният №1 съумя да затвърди пробива, а в петия гейм Жирон съумя да отрази цели 3 брейкпойнта на собствен сервиз, с цел да резервира интригата в частта. Мощната игра от дъното на корта на Григор продължи, а при 4:2 той се възползва от следващата си точка за пробив, с цел да излезе с два брейка задатък. Григор не се поколеба и затвори сета при 6:2.

Началото на втората част беше надалеч по-спокойно и равностойно, откакто и двата отбора успяваха да задържат сервиса си, с цел да бъде завършен резултатът 2:2. Резултатът стана 3:3, а в седмия гейм пристигна и решителният миг във втория сет. Димитров съумя да изкове първите си две точки за пробив за частта, а при втората съумя и да вземе гейма на противника си - 4:3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР