Най-добрият български тенисист Григор Димитров говори пред „Би Би Си“

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров говори пред „Би Би Си“
Коментари Харесай

Григор Димитров: Не трябваше да участвам на US Open

Най-добрият български тенисист Григор Димитров приказва пред „ Би Би Си “ за последствията от COVID-19, които към момента го тормозят. Както е известно, Григор се болести с ковид през лятото по време на благотворителната верига от шампионати Adria Tour, проведена от Новак Джокович. Гришо призна, че признаците и държанието на вируса са били непредвидими.

„ Почти съм сигурен, че не трябваше да играя на US Open, само че трябваше да си направя един тест и да видя по какъв начин реагира тялото ми. Бях оздравял от ковид, само че към момента усещах отмалялост. Всичко беше на приливи и отливи. Все едно правиш две крачки напред и по-късно една обратно. Сега се усещам доста по-добре. Дори не се постанова да си полягам за отмора “, изясни Димитров.

„ Има някои неща, които ми вършат усещания и не бяха по този начин преди заболяването. Добре съм, само че не знам по какъв начин тялото ми ще реагира. Само се надявам, че няма още веднъж да се заразя “, добави българският тенисист.

Григор Димитров съобщи, че не знае къде и по какъв начин се е заразил, макар че даде позитивен тест за COVID-19 след шампионатите от Adria Tour в Сърбия и Хърватия.

Григор добави, че не съжалява за присъединяване си в проведената от Новак Джокович верига, който провокира скандал с наличието на няколко известни тенисисти в нощен клуб. След това част от спортистите дадоха позитивни проби за ковид.

„ Спокойно можех да си остана вкъщи и да не приказвам за метода, по който прекарах болестта. Аз обаче си споделих, че това не е вярно и по света има толкоз доста деца, които страдат от други нелечими заболявания. Запитах се по този начин ли би трябвало да постъпя? Мога ли да пребивавам по този метод? Отговорът беше, че не мога “, съобщи Григор Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР