Най-добрият български тенисист Григор Димитров е потвърден за участие в

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров е потвърден за участие в
Коментари Харесай

Потвърдиха участието на Григор Димитров на турнира в Пекин

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е доказан за присъединяване в тенис шампионата от сериите АТР 500 в Пекин. Организаторите оповестиха през днешния ден листата с признатите за непосредствено влизане в главната скица при мъжете и при дамите, като в тях попада и Гришо, оповестява " Спортал ".

Любопитното е, че отдела за връзки с обществеността на шампионата е направил лека неточност с изписването на най-хубавото показване в Пекин на българина. Той е финалист от 2016-а, а не от 2018-а, както е записан в таблицата със сигурните участници досега.

Миналият сезон Григор бе спрян в три сета от Душан Лайович на 1/16-финалите, откакто бе победил преди този момент Тенис Сандгрен, а в началото в първия си дуел трябваше да срещне Райън Харисън.

Григор през 2017-а изигра хубав и оспорван дуел на полуфиналите в Пекин против Рафаел Надал, в който отстъпи с 3:6, 6:4, 1:6, а преди този момент бе победил Хуан Мартин дел Потро и Роберто Баутиста Агут.
През 2016-а пристигна точно най-хубавото показване на българина в китайската столица, когато отстъпи на финала на Анди Мъри с 4:6, 6:7(2), а по пътя към борбата за трофея съкруши Стийв Джонсън, Люка Пуй, Рафаел Надал и Милош Раонич.

Димитров има 9 победи и 6 провали в Пекин, а шампионатът ще се организира сред 30 септември и 6 октомври. Гришо чака да разбере жребия си за US Open, който ще се тегли на 22 август от 19 часа наше време.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР