Най-добрият български тенисист Григор Димитров е изключително доволен от наемането

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров е изключително доволен от наемането
Коментари Харесай

Григор Димитров: Намирам за интригуващ стила на игра на Щепанек

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е извънредно удовлетворен от наемането на чешкия експерт Радек Щепанек. Наставникът работи взаимно с Андре Агаси и е твърдо решен да върне хасковлията измежду най-хубавите. Ето какво показа Гришо по въпроса, споделено след трагичната победа против сръбския деец Янко Типсаревич:

" Намирам за завладяващ стила на игра, който Щепанек изповядваше. Постигнал е толкоз доста, справяше се толкоз добре, доста е изобретателен. Мисля, че тъкмо това ми у нужно в този момент, изключително като не играя доста мачове.
 Григор Димитров оцеля в петсетов маратон против Янко Типсаревич на
Григор Димитров оцеля в петсетов маратон против Янко Типсаревич на " Ролан Гарос "

Българинът позволи противника му да повярва, че може да го обърне

С Агаси имаме доста специфична връзка. Познаваме се от толкоз доста години. Започнахме да приказваме малко по-често и да обсъждаме какъв брой седмици ще ни трябват, какъв брой седмици ще работим дружно. Сега всичко това е в предишното и работим прелестно. Андре и Радек се схващат прелестно, тъй че това е страхотна пакетна договорка за мен. Всички сме на една вълна

Агаси постоянно споделя нещо, когато очакваш минимум. Понякога очакваш да направи някакъв коментар, а той не го прави. Сякаш играе психически игри с теб непрекъснато, това прави работата с него доста забавна, кара те да мислиш.

Винаги споделя " Имам две хрумвания - тази и тази. Всеки път, когато каже това, то остава в главата ми още два, три дни и аз не преставам да си задавам въпроси. Всеки ден откривам нещо ново, поради което постоянно ще съм му признателен ", показа хасковлията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР