Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде забавно интервю за английското

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде забавно интервю за английското
Коментари Харесай

Какво ще прави Гришо след края на кариерата си?

Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде занимателно изявление за британското издание " Гардиън ", в което приказва за живота си отвън корта.

" Мога да заспя на всички места . Всичко, от което се нуждая, са спуснати пердета и възглавницата, с която пътувам от няколко години. Ритуалът, който не пропущам, е да си запиша трите неща, които свърших денем и за които съм признателен ", споделя Григор Димитров.
 
 Gulliver/Getty Images

" Работя с диетолог от към четири години и тя е необикновено спокойна. Предполагах, че тя ще бъде доста прецизна и ще ме кара да хапвам по 20 грама от това и по няколко от тези ядки. Но тя просто ми построи модел на хранене, който променяме на няколко месеца според от кръвния ми тест. Ако не пресилвам, няма проблем да хапвам бургери и сладолед понякога. Относно алкохол - в никакъв случай не съм опитвал ", споделя още българинът, представен от tennis24.bg.
 

" Преди шампионат упражнявам най-малко по 6 часа , най-вече физически натоварвания. Подготвям се съвсем роботизирано , само че когато се задава шампионат като Уимбълдън работя повече върху техниката си. Винаги съм бил перфекционист , само че трябваше да се науча, че нищо не е съвършено. Нямам проблем с напрежението, харесва ми. В началото на кариерата си бях под напрежение поради прякора - Бейби Федерер , само че хората могат да видят същинския Григор Димитров в този момент ", споделя още Гришо и прибавя:-->
 
 Gulliver/Getty Images



" Баща ми ме научи по какъв начин да играя тенис, дължа всичко на него. Но колкото по-добър ставаш и колкото по-напред стигаш в ранглистата, ставаш и по-самотен . Трябваше да жертвам доста персонални връзки , само че това е моят избор. На моменти споделях на хората " Ако искаш да останеш около мен, би трябвало да ме приемеш подобен, какъвто съм ".
 
 Gulliver/Getty Images

" Не съм добър в почивките и ваканциите. За мен почивният ден е ден във фитнеса. Не мога просто да се излежавам на плажа и да чета книга. Ако имам повече свободно време, избирам да отида на спортна писта. Свободното ми време е лимитирано и с е пробвам да върша неща, които не съм правил преди . Това евентуално ще се промени, когато кариерата ми завърши. Вероятно ще полудея за година, след което всичко ще си пристигна на мястото ", споделя още българският топ тенисист.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР