Най-добрият български тенисист Григор Димитров често е критикуван, че няма

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров често е критикуван, че няма
Коментари Харесай

Има ли Григор Димитров спортна психика или не? Ето го отговора

Най-добрият български тенисист Григор Димитров постоянно е подложен на критика, че няма спортна душeвност и в доста случаи се пречупва, когато изостава в мачовете си.

Гришо не стопира да повтаря, че работи върху тази своя уязвимост, а напредъкът му в това отношение проличава от извънредно любопитна ранглиста за 2017 година измежду играчите от Топ 100.

Изследването изследва представянето на тенисистите при личен сервис гейм и закъснение с 15:40, когато противникът има два брейкбола.

Рафаел Надал е номер едно в класацията. Испанецът е посочил най-здрава душeвност и е успявал да завоюва своите подавания в подобен тежък миг в 50,7% от опциите. Той е правил това в 37 от общо 73 случая.

Втори е Григор Димитров, който е реализирал поврат при 47,9 от случаите, спасявайки се в 35 от 73 благоприятни условия да бъде продънен при 15:40.

В класацията следват тенисисти, които имат извънредно мощен и сложен за отразяване сервис – Ива Карлович, Джон Иснър и Кевин Андерсън, както и Доминик Тийм и Стан Вавринка.

Както е известно, през днешния ден след 19:30 часа Григор Димитров започва присъединяване си на шампионата в Стокхолм. Неговият първи противник е полският тенисист Йежи Янович.

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР