Най-добрият български тенисист – Григор Димитров отпадна във втория кръг

...
Най-добрият български тенисист – Григор Димитров отпадна във втория кръг
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна от Australian Open след тежък мач

Най-добрият български тенисист – Григор Димитров отпадна във втория кръг на първия от шампионатите от Големия шлем за годината Аустрелиън Оупън след проваляне с 2:3 сета от 22-годишния американец Томи Пол с 4:6, 6:7(6), 6:3, 7:6(3), 6:7(3), съобщи

В първия сет американецът завоюва с 6:4, откакто съумя да пробие Димитров в деветия гейм. Във втория още веднъж той завоюва, само че този път с тайбрек след 7:6(6). Третият сет беше извоюван от Димитров с 6:3, а по-късно и четвъртият беше за българина след триумф със 7:6 (3).

Първата ни ракета не съумя да реши разногласието в своя изгода в десетия гейм на решителния пети сет, когато водеше с 5-4 и подаваше. 22-годишният Пол съумя да върне пробива в последния вероятен миг и го затвърди, повеждайки на собствен ред с 6-5. В тайбрека американецът дръпна с 9-3, имаше шест мачбола и осъществя първия от тях, поставяйки завършек на разногласието след 4 часа и 8 минути игра. За Томи Пол това бе първо присъединяване във втори кръг на шампионат от Големия шлем. Двамата не се бяха срещали до момента. Димитров ще загуби точки, защото предходната година доближи до четвъртия кръг. Това бе юбилейно десето присъединяване на българския тенисист в Мелбърн.
 
Composed this when Grigor Dimitrov was 30-0 up serving for the match. We probably should have known better.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР