Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу Стан Вавринка в

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу Стан Вавринка в
Коментари Харесай

Къде да гледаме Григор Димитров - Вавринка на Ролан Гарос днес

Най-добрият български тенисист  Григор Димитров  ще се изправи против Стан Вавринка в четвъртия кръг на " Ролан Гарос ". Срещата сред двамата е през днешния ден (петък) следобяд на корт " Сюзан Ленглен " и е последна по стратегия.
Преди това има три дуела, като първият стартира в 12 часа. Програмата стартира с мача Елиз Мертенс-Анастасия Севастова. Следва дуелът на Роджър Федерер с Каспер Рууд, както и Слоун Стивънс-Полона Херцог. След края на тези дуели ще пристигна и ред на Вавринка-Димитров.
До момента Димитров и Вавринка са си разменили по четири победи през годините. Швейцарецът е побеждавал Гришо на всеки от останалите три шампионата от Големия шлем - в това число на US Open и Уимбълдън през 2018 година. На клей Григор е с преимущество 2:1 триумфа. Вавринка е първенец на Откритото състезание на Франция от 2015 година, а Григор до момента не е прекосявал трети кръг в шампионата.
Двубоят ще бъде излъчен в ефира на Българска национална телевизия 3, както и по Евроспорт, като се чака да стартира най-рано в 17 часа българско време. Сблъсъкът Григор Димитров - Стан Вавринка може да следите и НА ЖИВО в SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР