Най-добрият български състезател на скок височина Тихомир Иванов сподели в

...
Най-добрият български състезател на скок височина Тихомир Иванов сподели в
Коментари Харесай

Тихомир Иванов: Тренираме, но не знаем за какво

Най-добрият български играч на скок височина Тихомир Иванов показа в Студио СПРИНТ, че се е изолирал в село Змейово край Стара Загора. Извънредното състояние в България, наложено поради пандемията от ковид затвори спортни уреди, а спортистът импровизира своята подготовка.

" Всичко е затворено. Нямам достъп до зали. Тренираме в двора на къщата. Набавили сме си трудности, направих опити на скок височина (б.а. ножичен стил), вършим подскоци. Излизаме по поляните да бягаме, тъй като сме на село и няма доста хора. Създаваме някакъв проект ден за ден. Неприятно е ", сподели Иванов.  И Тихомир Иванов остана у дома и скача на двора Обикновено атлетическият сезон стартира през април, само че към този момент няколко шампионата през април и май бяха отсрочени, както и Олимпийските игри. Иванов разяснява, че не е ясно по кое време ще бъдат първите надпревари за тази година. " Тренираме, само че не знаем защо упражняваме. Опитваме се да намерим някаква мотивация, до някаква степен да си вършим работата, доколкото можем. Ние това работим - спортисти сме ", съобщи още Иванов.

Той споделя, че e лимитирал до най-малко контактите си. Вижда се единствено с годеницата си, шампионката на България в скока на височина навън Елеонора Драгиева, нейните родителите и треньора Георги Гетов. " Нашето здраве и това на нашите родственици е най-важно. Пазете се и останете у дома ", прикани многократният първенец на страната в скока на височина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР