Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев ще се

...
Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев ще се
Коментари Харесай

Вижте в колко часа Кобрата ще се бие с Букър тази неделя

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев ще се изправи против идващия си противник на кръга в ранните зори на неделното утро. Кобрата ще се боксира против американеца Райдъл Букър в щата Калифорния, а българските фенове ще би трябвало да застанат пред екраните по-рано от предстоящото.
Двубоят сред Пулев и Букър бе преместен като предпоследен в програмата на галавечерта в зала " Чукчанси Парк ", което значи, че българинът ще се качи на кръга към 5 часа сутринта на 10 ноември.

За последно Кобрата се боксира през март, когато победи румънеца Богдан Дину с нокаут в седмия рунд. След това нашумя и огромният скандал с Джени Суши, който докара до краткотрайно лишаване на боксовия лиценз на Пулев за щата Калифорния.
Кубрат ще заложи статута си на наложителен кандидат за купата на IBF, а при победа се надява най-сетне да получи късмет за дуел за шампионския пояс. В момента международен първенец е Анди Руис, само че при започване на декември той ще се изправи в мач реванш против някогашния международен първенец Антъни Джошуа , който може да си върне шампионските пояси.
А кой е Райдъл Букър, за какво е прекарал 12 години в пандиза и по какъв начин се стигна до мач против Кобрата - четете в този материал на SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР