Най-добрият български боксьор ще участва в очакваното с огромен интерес

...
Най-добрият български боксьор ще участва в очакваното с огромен интерес
Коментари Харесай

Ще излъчи ли българска телевизия сблъсъка Пулев - Мир?

Най-добрият български боксьор ще взе участие в предстоящото с голям интерес събитие - невижданият до миг формат Triad Combat, в който ще забележим конфликти сред две култури, сред два спорта. ММА бойци излизат против боксьори, с цел да разрешат разногласието - кой е по-силният военен спорт.
А " черешката на тортата "? Там съществена роля има най-силният представител на тим " " - Кобрата, както и неговият противник - най-силният от тим " ММА " - Франк Мир. е най-очакваният конфликт и ще бъде финален от програмата. А в нея е включено и присъединяване на световноизвестната група " Металика ", която в допълнение ще вдигне градусите.
Правилата за мачовете ще са самобитна композиция от двата спорта, а самите конфликти ще се осъществят на триъгълен кръг. Първото е по концепция на американския коментатор Шон Уийлок, а второто - на кино продуцент. По този мотив .
Шоуто стартира дни преди срещите, като всеки един от бойците бе показан. Капитаните на двата отбора подгряха уместно и изсипаха куп закани към противниковия тим, а по едно и също време с това всеки от тях подсигурява, че представителите на неговия отбор ще смажат своите противници. Както е известно, Шанън Бригс е капитан на тим " бокс ", до момента в който Куинтън Джаксън е за отбор " ММА ".

Българинът Кубрат Пулев също се погрижи за шоуто, откакто повтори дребна изцепка, която сътвори преди конфликта си с Антъни Джошуа, състоял се през декември 2020 година. Тогава българинът предизвика съперника си и се стигна до физически конфликт. Този път пък .
Мачът сред двамата ще се състои в събота против неделя - ранните часове на 28.11 българско време. Към този час, два дни преди зрелището, няма българска телевизия, която да е закупила правата за лъчение и единственият метод, по който ще може да се следи дуелът, е на платформата Fite по схемата " pay-per-view ". Иначе казано - ще би трябвало да се заплати, с цел да се гледа онлайн мачът.
Шоуто ще бъде в Арлингтън, Тексас - Съединените американски щати. Въпреки че по този метод Франк Мир ще бъде самобитен хазаин против Кобрата, става известно, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР