Най-добрият български боксьор отново се качи на ринга и, макар

...
Най-добрият български боксьор отново се качи на ринга и, макар
Коментари Харесай

Кобрата захапа здраво Мир и го прати в нокаут рано-рано

Най-добрият български боксьор още веднъж се качи на кръга и, въпреки в ново амплоа, Кобрата записа най-бързата победа в своята кариера, нокаутирайки Франк Мир още в ПЪРВИЯ рунд!
Българският представител въобще не стартира по познатия опознавателен метод, който свикнахме да гледаме в последните години. Напротив: Пулев бе извънредно нападателен през цялото време, а американецът едвам го удържаше.
От обстановка клинч още в първата минута двамата си разменяха къси юмруци, при което КОбрата съумя да се отдръпне и да вкара отлична композиция (ляв-десен) в главата на Мир и взе голямо преимущество до края на рунда.
Мир едвам се държеше на краката си, а в самия завършек на рунда Пулев нанесе доста тежък десен прав в задачата и американецът, въпреки и на крайници, изглеждаше изцяло несъответстващ и в неспособност да се бие. Съдията на срещата се забави, само че въпреки всичко приключи дуела и маркира механически нокаут за Кобрата!
За пръв път в кариерата си Кубрат Пулев печели мач в първия рунд. В сполучливия си поход в професионалния бокс той има две победи в рунд №2, само че до момента не беше повалял конкурент още в първата част!
Как и къде да гледаме Кубрат Пулев - Франк Мир
Подобно на дуела с Джошуа, и този път нито една българска телевизия не е оповестила, че ще излъчва срещата. Както е известно, най-хубавият ни боксьор се би преди година за международната купа, като тогава стрийминг платформата DAZN излъчи събитието. Сега обаче друга сходна услуга ще направи българските почитатели очевидци на дебюта на родния боксьор в " Триад комбат ".
Платформата, която ще излъчи мача на Кобрата, се споделя " FITE " и е доста известна измежду почитателите на бокса. Повече детайлности за това
Преди Кубрат Пулев - Франк Мир
Както към този момент споменахме, Кубрат Пулев не се е качвал на кръга от декември 2021 година и ще е доста забавно да забележим по какъв начин ще се показа в първия си дуел след . Неговият конкурент обаче е даже по-далеч от оптималната си форма, откакто последната му борба беше през 2019 година в сериите " Белатор ".
Франк Мир е тогавашно чудовище в UFC, като до ден сегашен държи върха за най-вече победи след отричане на своя конкурент. За страдание на американеца обаче, съгласно разпоредбите на " Триад Комбат " той няма да може да употребява хватки - съществено преимущество за Кобрата.
Опонентът на българина в днешния ден има единствено една победа в последните 6 години, само че няма и толкоз доста мачове зад тила си. Що се отнася до това по какъв начин е с " бокса ", той има единствено 3 нокаута с удари в кариерата си в ММА. Генерално върхът му е 19 победи и 13 провали, само че е повторен първенец, а също така се е бил с .
Кубрат Пулев също навлиза в непознати води, като за задачата се е подготвил доста добре, благодаренение на Благой Иванов - Багата. Кобрата е " налял " мускулна маса в последните месеци след тежка подготовка и наподобява изцяло подготвен да прегази противника си. В момента българинът е 115.6 кг - над 6 кг повече спрямо дуела против Джошуа. Все отново Мир " печели " борбата по килограми, като закова кантара на 122.1 кг.
Битките, които са част от галавечерта " Триад Комбат "
Шоуто, проведено от " Трилър " дава обещание да е повече от охолно, като с изключение на страхотни борби, феновете ще могат да се насладят и на осъществяване онлайн на една от най-великите рок банди - Металика! Ето и кои са другите дуели тази нощ:
Анжелина Хофшнайдер - Алекса Кълп
Хари Джиджлиоти - Стивън Греъм
Скот Сигмон - Алберт Туменов " Айнщайн "
Бриан Вера - Дерек Кампос
Михаел Сийлс - Майк Пери
Алекзандър Флорес - Мат Митрион
Кубрат Пулев - Франк Мир
Можете да видите и четете всяка информация за!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР