Най-добрият български боксьор не успя да победи и да стане

...
Най-добрият български боксьор не успя да победи и да стане
Коментари Харесай

Ето колко пари ще вземе Пулев след мача с Джошуа



Най-добрият български боксьор не съумя да победи и да стане международен първенец в тежка категория в професионалния бокс. Българинът в 9-ия рунд пред 1000 души в зала „ Уембли “ в Лондон.
 Вижте бруталния удар, с който Джошуа нокаутира Пулев (ВИДЕО) Вижте бруталния удар, с който Джошуа нокаутира Пулев (ВИДЕО)
Антъни Джошуа резервира международните трофеи по бокс в тежка категория, откакто победи Кубрат Пулев. Той прекърши фантазията на българина да се...
Оказва се обаче, че все пак Пулев ще вземе двойно по-голяма сума от предстоящата за борбата си с британеца. Според " Daily Star " Кобрата ще прибере 4 милиона паунда, а не оповестените в началото 2 милиона.

След двубоя  Джошуа ще прибере към 15 милиона от английската валута. Непобеденият до момента първенец на IBF и WBA в тежка категория ще завоюва същата сума, която взе и след успеха си над легендата Владимир Кличко
Приходите от билети ще възлязат на към 10 млн. паунда, защото се чака мача да следят 80 000 души. От ТВ права се чакат да влязат още 3 милиона, а един милион ще пристигна от спонсори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР