Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев заяви в интервю за Дарик

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев заяви в интервю за Дарик
Коментари Харесай

Кобрата: Следващият ми съперник вероятно ще е американец

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев съобщи в изявление за Дарик радио, че идващият му противник евентуално ще бъде американец. Двубоят се чака през март месец, като Кобрата показа, че към момента се разискват имената и няма съответно определен боксьор.

Пулев показа още, че ще възнамерява да участва на церемонията „ Спортист на годината “ на 20 декември, и съобщи, че задачата му за в бъдеще е международната купа.

„ Не единствено в Чикаго, където и в щатите, вършим мачове цялостно е с българи и е празник. Не единствено ни поддържат, само че хората се радват при победи, при борба. Това е българско преживяване “, стартира Кубрат Пулев.

„ Много ухилен и положителен човек е новият промоутър, има проекти за бъдещето, наподобява добре и добре се държи “.

„ Има няколко спрягани имена за съперника ми през март, може би ще е американец. Като цяло договорът ми с тази компания ще отвори вратите към върха “, добави Пулев.

Кубарт Пулев
източник: LAP.bg

„ Продължавам да работя с Ули Вегнер. Това е сделка посред ни. Той е експерт и си коства да работим дружно. Ще работим във Вегас. Брат ми отпътува и той там “.

„ Ще уважа церемонията за „ Спортист на годината “. Това е благодарност, без значение къде съм класиран. Това е значима гала. Смятам, че наличието ми там ще стимулира в допълнение изгряващите спортисти. Целите за 2019 са международната купа. Поне три мача годишно би трябвало да имам “.

„ Миналата година бе сполучлива за мен, макар че чаках толкоз време, мачът се случи, бе в България, това бе значимо. През новата година си искам международна купа. Ще работя интензивно за това “, безапелационен бе за край Пулев. /gong.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР