Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев загатна, че може да влезе

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев загатна, че може да влезе
Коментари Харесай

Кубрат Пулев влиза в политиката?

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев загатна, че може да влезе в политиката в бъдеще. Кобрата бе запитан дали има желание да се занимава с политика, а неговият отговор бе двустранен.
" И да, и не ", отговори Пулев в ефира на " Нова " по отношение на това дали би влезнал в политиката. Кубрат акцентира, че в никакъв случай не се знае какви промени ще настъпят в бъдеще и не отхвърли опцията да влезе в политическия живот.
Кубрат Пулев е прочут с безкрайната си обич към България и патриотичния дух, който носи в себе си. Именно за това не изключва опцията да се занимава с политика, откъдето да се опита да промени страната към нещо по-добро.
Подобна кариера би напомнила за друга легенда в международния бокс - Виталий Кличко, който дълги години бе на висота в тежка категория, а по-късно влезе в политическия живот на Украйна. В момента Кличко е кмет на Киев.
Междувременно Кубрат Пулев разкри, че не утвърждава фотосите на своята другарка Андреа, които тя разгласява в обществените мрежи. Какво още сподели Кобрата по отношение на фотосите на поп фолк певицата - може да прочетете в този материал.
Още за Кубрат Пулев юетете в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР