Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се завърна на родна земя

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се завърна на родна земя
Коментари Харесай

Кобрата: Репортерката искаше много повече от целувка

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се завърна на родна земя след трагичната си победа над румънеца Богдан Дину в Съединени американски щати. Кобрата бе предстоящ от голям брой публицисти на Летище София, като с изключение на тематиката за дуела, другата настояща такава бе целувката с репортерката след срещата.
 
„ Разликата в Съединени американски щати и Европа е голяма. Там пазарът е различен, хората са по-различни. Тимът ми към този момент е различен. Хората от малкия екран, всички са отворени, по-позитивни са, правят оценка всичко, даже и целувката ”, добави Кубрат.
 
„ Целувката не бе неприятна, тя също бе част от положителното показване. Така се случи, не беше планувана въобще. Беше някакъв емоционален миг. Няма по какъв начин да повлияе на кариерата ми, целувката е доста хубаво нещо. За да го направя, значи съм решил, че индивидът насреща не просто желае целувка, само че доста повече. Направил съм го приятелско. Особено след победа човек е приповдигнат, а аз съм и човек шегобиец. Така се получи ”, посочи още той.
 
„ Ние се познаваме. Запознахме се на кантара. Тя тогава ми сподели, че като победя ще честваме, ще създадем празненство. Аз ѝ отговорих, дано първо победя, а тя сподели, че е сигурна в триумфа ми. Беше с нас, говореше си с целия екип, с всички момчета, дори стана по-близка с някои. Познаваме се, а тя го изигра, че един тип не се познаваме. Не знам, някой ѝ е дал кофти ум. Може би хората, за които работи са ѝ споделили, с цел да създадат прочут уеб страницата си. Виждате каква добра реклама съм аз. Рекламодателите могат да се засилват ”, продължи Пулев.
 
„ Не съм приказвал с Дженифър Равало. Намерихме ѝ телефона от мой прочут, който си имаше близко връзки с нея. Тя обаче не си подвига телефона. Имам фотоси, видеа, мога да ви покажа и на вас тук. Има видеа, на които се вижда, че тя си стои с нас до 5 часа сутринта в лобито на хотела. Пиеше и да не споделям какви други неща вършиха в тоалетните. Може би са ѝ дали неприятни акъли, видя ми се положително момиче. Може би са ѝ споделили: „ Айде, в този момент тук ще изкараш няколко милиона, давай да станеш най-известната! “ Няма неприятно, само че това е подмолно и неточно “, добави той. -->
 
„ Тези сили се завъртат наопаки като бумеранг и за нея си е неприятно. За какво да се оправдавам? Тя беше толкоз щастлива, че я целунах. Има несъмнено доста дами, най-малко аз познавам доста дами, които биха се изкефили крепко да ги целуна, а те не остана признателна на една целувка, а искаше да стане известна или нещо от сорта. Няма неприятно, само че по този начин не става като по филмите “, сподели още Кобрата.
 
„ Целувката беше другарска напълно. Не съм се ядосвал, че по този начин се разшумя. Всички се уплашиха, в това число и юристът, който е един от най-хубавите, бил е и юрист на Тайсън. Той работи с доста боксьори и познава бокса от близко. Казах им: „ А бе, какво ви става, бе хора? ” В Съединени американски щати било друго. Колкото и да е друго, каквото и да го изкарва тя, то няма по какъв начин да е друго. Ако един образован човек огледа видеото, ще му стане ясно всичко. Тя се изкефи, усмихна се, благодари ми, че я целунах. Тя може да си написа каквото желае. Ако тя реши да отиде на съд, по-лошо за нея, тъй като ще се изложи и публично. Не виждам проблем “, разяснява още Пулев.
 
„ Не виждам нищо неприятно в една целувка. Целувката е симптом на обич, другарство, не е на ненавист, не е на война. Не мога да допускам на тази реакция на хората. Дори дами ми пишат по какъв начин по този начин съм ходил да целувам дами? Прощавайте, но аз не целувам дамите по този начин. Може би доста дами са желали да ме целуват, само че не съм им дал да припарят до мен. Аз не съм лек дискотечен вид, който върви, върви и целува хората “, добави той.
 
Кобрата показа, че първоначално и Андреа се е ядосала:
 
„ Обади ми се и ми сподели „ Как може, за какво го направи? ”. Казах ѝ, че просто по този начин се случи. Знаеш, че съм див човек. Такъв темперамент съм “.
 
„ Аз го направих безусловно на смешка. Момичето го разбра на смешка. След това кой какви хрумвания ѝ е давал си е нейна работа. Някакви користни и долни цели си гонят, само че това няма да стане “, уточни още той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР