Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се готви усилено за предстоящата

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се готви усилено за предстоящата
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Парите не са важни за мен, не обръщам внимание на Еди Хърн

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се готви интензивно за идната борба за международната купа в тежка категория на IBF против първенеца Антъни Джошуа. В момента Кобрата, както нормално преди мач, тренира на високопланинската база Белмекен.

''За мен е значимо съотношението на силите да е в моя изгода, а не съотношението на парите. Не обръщам внимание на такива неща, нито на приказките на Еди Хърн, че съм държал да се боксираме в Турция, тъй като съм щял да изкарам повече пари. Напротив, най-вероятно в Турция парите ще са по-малко'', съобщи Кубрат Пулев пред BTV.

Очаква се разпределението на приходите от дуела да бъде 65-35% в интерес на първенеца Антъни Джошуа, а до 31 януари двете страни би трябвало да реализират договореност за всички условия по организацията и провеждането на дуела.

Ако не се случи, то служебно ще бъде плануван търг и компанията с най-висока оферта ще получи правото да реализира събитието - точно посредством подобен търг Ивайло Гоцев за първи път стартира съдействието си с Кубрат Пулев.

На този стадий от щаба на Джошуа държат борбата да се организира в Лондон, а българската страна избира това да стане в Турция или Катар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР