Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев направи интересно разкритие за мача

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев направи интересно разкритие за мача
Коментари Харесай

Кобрата заложил за себе си срещу Фюри и спечелил 100 000 лева

Най-добрият български бокс ьор Кубрат Пулев направи забавно разобличаване за мача си с Хюи Фюри. В края на октомври Кобрата се поздрави с победа, откакто би по точки британеца пред цялостната " Арена Армеец " в София.

Софиянецът даде изявление за Канал 3. Там той разяснява идния мач сред Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри , който ще се играе на 1 декември в Лос Анджелис.
" Мога да кажа, че Фюри ще загуби, Уайлдър ще победи, само че няма да му е елементарно. Тази прогноза не е 100% сигурна. Хората да внимават по какъв начин залагат. Но несъмнено Уайлдър ще победи съгласно мен. Видяхте и прогнозата сред мен и Фюри, и залозите. Много хора заложиха за мен и победиха. И аз в това число заложих, и единствено от залог завоювах към 100 000 лв. за мен ", сподели Кобрата.
Подобна е и техниката на непобеждавания Флойд Мейуедър. Американецът има 50 победи от 50 мача в професионалния бокс, а в огромна част от срещите си е залагал надалеч по-крупни суми за своя победа.

В същото време почитателите на Кубрат Пулев с неспокойствие чакат идващия му мач. Къде и по кое време ще се бие българина може да видите в този материал на SportLive.bg .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР